Pàgina principal / Efecte Grander

L' EFECTE GRANDER

Millora qualitativa de l'aigua

gracies a la restitució de l'ordre original i l'estabilitat de l'estructura interna de l'aigua.

¿Com es vitaliza l'aigua?

La tecnologia original Grander és una tecnologia de la transferència d'informació. A l'aigua no se li afegeix ni se li treu res.

L'extraordinari de l'aigua vitalitzada d'aquesta manera rau en que assoleix propietats que, fins i tot en la naturalesa, presenten només molt poques aigües: es genera en l'aigua un poder de resistència especialment elevat que la fa més forta davant influències exteriors.

Segons Johann Grander, és possible transmetre les propietats de l'aigua vitalitzada - amb tots els seus efectes positius per a les persones, animals i plantes - a qualsevol aigua.

Aquestes propietats són:

  • Més capacitat d'autodepuració.
  • Un major poder de dissolució.
  • Una major estabilitat per modificació microbiològica.

Resultats

Usuaris entusiasmats amb la tecnologia Grander ens parlen de:

  • Un sabor més delicat de l'aigua
  • Una estabilitat més prolongada
  • Més desigs de beure aigua
  • Sabor més natural als aliments
  • Millora en el creixement de les plantes
  • Floració esplendorosa
  • Estalvi en detergents, productes de neteja, etc...
© . Grander Cat. Tots els drets reservats. Avís legal